Skip to content Skip to footer

Građevina

Reference

Projektovanje
& Izvođenje

Arhitektonski koncept gradnje prilagođen je svim operativnim i tehnološkim zahtevima kazina i hotela.
Građevina

Projektovanje

ALEX ENGINEERING & CONSTRUCTION obavlja građevinske radove koji predstavljaju još jednu delatnost naše kompanije, a u drugom kvartalu 2015. godine započeli smo poslovanje naše kompanije АЛЕКС ИНЖЕЊЕРИНГ & ГРАДЕЖНИШТВО kao usko specijalizovanu organizaciju u oblasti građevinskih radova.

Arhitektonski koncept gradnje prilagođen je svim operativnim i tehnološkim zahtevima kazina i hotela.

Koncept građevine je moderan izgled koji će se uklopiti u okolni prostor i konceptualno zadovoljiti sve funkcije koje su postavljene kao meta zahtevi, kao što su: pristupačnost, mobilnost, transparentnost, sigurnost i potencijalna primena modernih građevinskih materijala.

Po završetku radova izrađujemo projekat izvedenog projekta za arhitekturu, električnu energiju i ventilaciju.
Građevina

Izvođenje

Neki od naših radova obuhvataju:
Merenje i kreiranje crteža postojećeg stanja, arhitektonski i elektro projekti, Projekti i ugradnja grejanja, ventilacije i klimatizacije (HVAC), 3D vizuelizacija u SketchUp-u, pripremni radovi, električne instalacije – distributivni sistem visokog i niskog napona, vodoinstalaterski i sanitarni proizvodi, gips radovi, molerski radovi (slikarske tehnike), podni radovi, dekorativni i aplikativni radovi, klizna vrata i ulaz vrata sa kontrolom pristupa, rešetke, blagajne, montaža drveta i vrata.

Pored već navedenog, vršimo i interna merenja oba visoko i nisko – naponskog distributivnog sistema za svaki kabl, obezbeđujemo programiranje, funkcionalna ispitivanja i puštanje u rad
svih sistema, kao i pomoć klijentu u pripremi dokumentacije za primenu i povezivanje na elektro distributivne mreže.

Po završetku radova izrađujemo projekat izvedenog projekta za arhitekturu, električnu energiju i ventilaciju, kurs za obuku (uputstva) za korišćenje svih sistema za osoblje slot kluba i tehničku podršku tokom eksploatacije slot klubova.

Reference

Astra Slot Club
LokacijaZerovjane Tetovo
Astra Slot Club
LokacijaMalo Lisice, Skopje
Astra Slot Club
LokacijaSimpo Skopje