Skip to content Skip to footer

Spa & Wellness

Reference

Projektovanje
& Izvođenje

Proizvodi

Prema potrebi, sadržaji se optimizuju po različitim kriterijumima kao što su broj korisnika, namena samog objekta i njegova veličina
Spa & Welness

Projektovanje

Od inicijalnog savetovanja do organizacije učestvuje čitav tim naših stručnjaka iz oblasti arhitekture Spa centara koji nude usluge konsaltinga i projektovanja kompletnog Spa centra prema nameni, tipu objekta i budžetu.

Prema potrebi, sadržaji se optimizuju po različitim kriterijumima kao što su broj korisnika, namena samog objekta i njegova veličina. Idejno rešenje kompletnog spa centra zahteva dodatno i sve ostale segmente za njegovo funcionisanje: tehnologiju kretanja, masaža, rituala, garderoba, za razliku od pojedinačnih sadržaja kao što su parna kupatila, relax ili hladne sobe.

Primenjujemo interno razvijene standarde u projektovanju obzirom da raspolažemo sopstvenim pogonom za prefabrikaciju različitih elemenata spa centara, tako da naši projekti garantuju besprekorno funkcionisanje sa minimumom energetskih gubitaka i koordinaciju svih struka.

Većinu elemenata spa centara prefabrikujemo u našem pogonu u Beogradu, zatim transportujemo i povezujemo na licu mesta.
Spa & Welness

Izvođenje

Izgradnju spa centara smo bazirali na principima modularne izgradnje i instalacije. Većinu elemenata spa centara prefabrikujemo u našem pogonu u Beogradu, zatim transportujemo i povezujemo na licu mesta.

Isto važi za hidromašinske i elektro sisteme u spa centru. Sva oprema i komponente su prethodno testirani u našem pogonu, potom se transportuje, sklapa, instalira i pušta u rad na licu mesta što pruža mogućnost instalacije na bilo kojoj lokaciji i u inostranstvu uobičajenim transportnim sredstvima.

EOS

oprema za saune
EOS Saunatechnik GmbH je inovativna kompanija koja se nalazi u Driedorfu u nemačkoj regiji Vestervald. Dizajniramo i proizvodimo sveobuhvatan asortiman grejača za saune, upravljačke jedinice i dodatnu opremu za privatnu i komercijalnu upotrebu duže od 75 godina EOS proizvodi su dostupni isključivo od ovlašćenih i specijalizovanih distributera u više od 80 zemalja sveta. Danas EOS nudi mnogo više od puke opreme za saune. Naš asortiman takođe uključuje hardver za infracrvene kabine za zagrevanje, generatore pare i opremu za parne kupatila, kao i širok spektar dodatnih proizvoda i dodataka za moderne spa i zabavne sadržaje. Sa preko 75 godina istorije kompanije, EOS je prikupio jedinstveno znanje, stručnost i praktično iskustvo.

NORDMANN ENGINEERING

proizvodi za vlaženje
NORDMANN Engineering AG je tokom više od tri decenije dizajnirao i izradio profesionalne proizvode za vlaženje koje plasira i prodaje širom sveta putem 45 prodajnih agenata u raznim zemljama. Osnovana 1986. godine u Muttenz-u, u Švajcarskoj, kompanija se preselila 2009. godine u Pfaffikon u švajcarskom kantonu Schviz, pre nego što se vratila na mesto svog porekla na reci Rajni u Bazelu, gde se susreću granice tri države: Francuske, Nemačke i Švajcarske i čine tripoen. Za početak, NORDMANN Engineering AG dizajnirao je i izgradio inovativne visokokvalitetne elektrode generatore pare isključivo za grejanje, ventilaciju i klimatizaciju (hlađenje). Danas NORDMANN Engineering AG takođe ima veoma respektabilan asortiman proizvoda za parno kupatilo. Nordmann Engineering već dugi niz godina pripada Condair Group AG, Švajcarska. Prema tome, od tada smo imali koristi od sinergije u istraživanju i razvoju, lancu snabdevanja i našoj fabrici montaže u Hamburgu, Nemačka. Kako grupa Condair sledi strategiju jednog brenda, rukovodstvo grupe je odlučilo da promeni brend iz Nordmann Engineering u Condair 2020. godine. Pored toga, za naša tržišta nudimo proizvode sa još ostalim tehnologijama ovlaživanja

KARAVA

proizvodi od drveta
Kärävä Oy je porodična finska kompanija osnovana 1988. godine. Mi smo zagovornik visokog kvaliteta i individualnosti. Želimo da ponudimo rešenja koja odražavaju stil i ličnost kupca – bilo da je to sauna ili terasa ili čak zidne obloge. Osnovni princip koji smo uzeli za polazište je da ako kupac može da zamisli rešenje svojih snova, možemo ga pretvoriti u stvarnost. Mašta je jedina granica. PROIZVODNJA U VLASTITOJ STOLARIJI Naše proizvode od drveta proizvodimo sopstvenim visokokvalitetnim materijalima, kupljenim direktno u pilanama. Proizvodi se proizvode ručno u našoj potpuno opremljenoj stolariji koja zapošljava i stolare i tesare. Njihova duboka strast i visoka stručnost najvažnija su prednost naše kompanije. Naša mašina je moderna i svestrana i omogućava nam da ispunimo sve vrste narudžbi, čak i velike.

WEDI

elementi konstrukcije kupatila

Sektor je upoznat sa građevinskim materijalima koji se mogu direktno popločati, tuševima na nivou poda i dizajnerskim modulima kompanije wedi. Osnovan pre 35 godina, lider inovacija danas je aktivan u 36 zemalja i blisko sarađuje sa arhitektama, specijalizovanim dilerima i keramičarima za sve svoje nove razvoje. Paletu wedi karakterišu zahtevi za raznolikošću, jednostavnošću i pouzdanošću. U slučaju građevinskih materijala i elemenata, ogroman stepen fleksibilnosti u pogledu formata i oblika osigurava slobodu u dizajnu. Izvođači vrednuju malobrojne sistemske kompone te, precizno međusobno usklađene i sinonim za brzu i prilagođenu montažu. Integrisan je sjajan osećaj sigurnosti s obzirom na tehnologiju: građevinske ploče i elementi vedi su 100 posto vodootporni. Kompanija nudi uslugu vrhunskog kvaliteta – od marketinških pomagala, preko daljeg usavršavanja, do podrške aplikacionom tehnologijom. Wedi takođe predstavlja pametna rešenja za uobičajene građevinske probleme sa svojim najnovijim inovacijama proizvoda za tuševe na nivou poda. U mnogim situacijama ugradnje planeri i izvođači nailaze na preniske visine montaže. Fundo Plano ovaj problem rešava na elegantan način. Kompletni sistem, koji se sastoji od podnog elementa i integrisanog odvoda, ima visinu od 65 mm – i samim tim se takođe uklapa u prostore u kojima je svaki milimetar važan. Ovo se odnosi i na novi element tuša na nivou poda, Fundo Ligno, koji je jedinstven po tome što se savršeno može uklopiti u viseće drvene podne konstrukcije.

Aquavia Spa

hidromasažne kade

Akuavia Spa: hidromasaža sa ekskluzivnim dizajnom i nenadmašnim karakteristikama. Dizajniramo i proizvodimo sopstvene hidromasažne kade za javnu i privatnu upotrebu, za unutrašnju ili spoljašnju ugradnju, za čestu ili povremenu upotrebu i za opuštanje ili kao dodatak vašem fitnes režimu. Usredsređeni smo na stalne inovacije kako bi svaki naš proizvod postao lider u kategoriji. Da li želite da kupite hidromasažnu kadu? Akuavia Spa je garancija uspeha. Najveći smo proizvođač hidromasažnih kada u Evropi sa 30 godina iskustva. Odlučili smo se za centralizovanu proizvodnju u našoj jednoj fabrici u blizini Barselone, koja svake godine proizvodi hiljade hidromasažnih kada za najzahtevnija svetska tržišta. Ukupan kvalitet, vrhunski dizajn i inovacije usmerene na korisnike ono su što izdvaja naše ekskluzivne proizvode.

Tulikivi

proizvodi od kamena / grejači za saune

Tulikivi je najveći finski prerađivač kamena i najveći svetski proizvođač kamina koji zadržavaju toplotu. Ne samo da imamo na raspolaganju šest kolekcija kamina u preko 1000 različitih kombinacija, već nudimo i najmoderniji i najširi asortiman grejača za saune kako za sagorevanje drva tako i za električne saune, već proizvodimo i niz atraktivnih proizvoda od kamena za unutrašnju i spoljnu upotrebu. U kompaniji Tulikivi u svim procesima smanjujemo ugljenični otisak: koristimo kamen, trajni prirodni materijal, a kamini sagorevaju drvo, obnovljivo gorivo, što rezultira manjom potrošnjom energije i manjim emisijama. U stvari, prva smo kompanija u našem sektoru koja je izračunala otisak ugljenika naših kamina: u proizvodima Tulikivi proizvodni proces se kompenzuje za samo 1-2 godine.

NoHrd

Inovativna oprema za vežbanje od drveta

VaterRover Ltd. je u Nemačkoj od 1994. 2005. godine, u našem sedištu u Nordhornu, Donja Saksonija, pojavio se proizvodni pogon NOHrD, koji dizajnira i proizvodi visokokvalitetnu fitnes opremu od drveta. Pored dobro uspostavljene mašine VaterRover (proizvedene u SAD-u), novi VaterVorkk je uspešno predstavljen na tržištu. Uskoro su usledili i drugi NOHrD proizvodi: VeightVorkk, VallBars, SvingBells i VaterGrinder. U 2013. godini SlimBeam je predstavljen industriji fitnesa, odmah je dobio nemačku nagradu PlusKs za visok kvalitet i dizajn! Oznaka NOHrD istrajava u zalaganju za visok kvalitet, dizajn i održivost, sa našim stalnim fokusom na odabir prirodnih i održivo upravljanih materijala. Svaki deo naše drvene opreme za vežbanje ručno je izrađen u našem proizvodnom pogonu (VaterRover je napravljen u SAD-u). Kombinacija klasičnog ručnog rada i tehnologije preciznih mašina osigurava stalni kvalitet i stalan napredak. Poštujemo životnu sredinu, obrađujemo svu koru i drvo u potpunosti – nema otpada.

Ezarri

stakleni mozaik

Ezarri je vodeća kompanija u proizvodnji staklenih mozaika. Dnevno proizvodimo više od 8.000 m² naših više od 300 stilskih referenci sa najsavremenijom tehnologijom i tražimo izvrsnost usluga za naše kupce širom sveta. Izvozimo 70% naše proizvodnje, prodajući u više od 70 zemalja, raspoređenih na 5 kontinenata. Naša posvećenost kvalitetu je ono što nas izdvaja. Devet od deset naših kupaca preporučilo bi nas kao dobavljača mozaika. Ezarri je prva kompanija za proizvodnju staklenih mozaika koja je dobila sertifikat kvaliteta ISO 9001. Pored toga, zalažemo se da imamo 95% referenci za stil na zalihama, strogo poštujući rokove isporuke i obrađujući porudžbine sa garancijom uspeha od 99,5%. Ezarri je kompanija koja je potpuno svesna značaja zaštite životne sredine i održivog razvoja. Sto posto stakla koje koristimo kao sirovinu je reciklirano staklo i posedujemo ISO 14021 ekološki certifikat proizvoda.

GESSI

oprema za kupatila

Gessi dizajnira i proizvodi ekskluzivnu opremu i nameštaj za kupatila i kuhinje već skoro 30 godina. Danas je brend Gessi priznat širom sveta po modernom dizajnu kupatila u svim vrstama životnih sredina, uključujući hotele, banje, jahte i privatne rezidencije. Sa kreacijama u rasponu od dodataka za kupatilo poput slavina, kišnog tuša, glave tuša do keramike, pa čak i dragocenog tekstila za kupatila i osveživača vazduha, Gessi je stvorio novi stil življenja: „dizajn koji treba iskusiti, nositi i disati“. U stvari Gessi dizajni uključuju sva čula, omogućavajući tako korisniku da uživa u ličnim prostorima koji nude novi osećaj blagostanja, svakodnevno wellness iskustvo u kojem se može proslaviti obnovljeni kontakt sa nečijim sobom. GESSI proizvodi i dodaci za kupatila „Made in Itali“ proizvedeni su u skladu s najvećim poštovanjem okoline i korisnika, stvarajući novu svest i uvažavanje dizajna kupatila, fokusirajući se na šarm i eleganciju predmeta, kao i na njihovu etičnost sadržaj. Proizvodi za kupatila Gessi uživaju u izvanrednoj bazi klijenata arhitekata, dizajnera enterijera i entuzijasta u životnom stilu … odlazni, kreativni, dinamični i inovativni pojedinci, koji vole da razmišljaju izvan okvira, izmišljajući budućnost. Imajući na umu ove pojedince, Gessi se posvetio nuđenju novih životnih koncepata sa najširem asortimanom proizvoda koji se mogu zamisliti, u širokom spektru stilova, modela i aplikativnih rešenja omogućavajući neograničenu slobodu u dizajniranju enterijera. Novi i nepredvidivi elementi, kao i posebne estetske i tehnološke karakteristike proizvoda stvaraju životne prostore u kojima svakodnevne aktivnosti poprimaju nove i izvanredne vrednosti.

WDT

sistemi za wellness centre

Našu kompaniju je pre 35 godina osnovao gospodin Dietmar Verner izumom sistema GRANUDOS za doziranje hlora u granulatu. Danas razvijamo, proizvodimo i distribuiramo širok i sveobuhvatan asortiman sistema za merenje, kontrolu i doziranje za dezinfekciju javnih i privatnih bazena, kao i kontrolnih i privlačnih sistema za wellness centre i sistema za doziranje za prečišćavanje vode za piće i otpadne vode. S naše tačke gledišta, neophodna je ključna kompetencija da se ne razumeju područja primene naših proizvoda i povezani tehnički sistemi kao celina, kako bismo mogli da prenesemo ovo znanje svojim partnerima.

WDT Werner Dosiertechnik označava:
Sveobuhvatni “know-how”
Najviši kvalitet materijala i proizvoda
Profesionalno savetovanje
Široka mreža usluga naših obučenih partnera
Ekskluzivno obrazovani i kvalifikovani zaposleni
Usluga i orijentacija na rešenje
Kontinuirani razvoj
Izvozimo 75% svih naših proizvoda. Naš tim je temelj našeg uspeha. Zahvaljujući tekućim programima profesionalnog razvoja i obuci, naših 55 zaposlenih je uvek u toku sa najnovijim tehničkim dostignućima.

Reference

ZONE Private Health Club Beograd
KlijentZONE Private Health Club Beograd
Novi Dorćol Beograd
KlijentNovi Dorcol Beograd
Hotel Hills Sarajevo
KlijentHotel Hills Sarajevo
Hotel Hilton Beograd
KlijentHotel Hilton Beograd
Hotel Hilton Podgorica
KlijentHotel Hilton Podgorica
Hotel Izvor Aranđelovac
KlijentHotel Izvor Aranđelovac
Hotel Gorski Kopaonik
KlijentHotel Gorski Kopaonik
Vila Geba Sveti Stefan
KlijentVila Geba Sveti Stefan
Hotel Sloboda Šabac
KlijentHotel Sloboda Šabac
Hotel Šumarice Kragujevac
KlijentHotel Šumarice Kragujevac
Hotel Premijer Aqua Vrdnik
KlijentHotel Premijer Aqua Vrdnik
Hotel Moskva Beograd
KlijentHotel Moskva Beograd
Hotel Grey Kopaonik
KlijentHotel Grey Kopaonik
Verde Complex Podgorica
KlijentVerde Complex Podgorica
Hotel Tornik Zlatibor
KlijentHotel Tornik Zlatibor
Hotel Bracera Budva
KlijentHotel Bracera Budva
Hotel Fagus Budva
KlijentHotel Fagus Budva
VIP Casa Club Zlatibor
KlijentVIP Casa Club Zlatibor
Vila Lapad Dubrovnik
KlijentVila Lapad Dubrovnik
T6 Limited Beograd
KlijentT6 Limited Beograd
Studentski Grad
KlijentStudentski Grad
Hotel Park Doboj
KlijentHotel Park Doboj
Hotel Queen Zlatibor
ClientClient nameYear2023AuthorAuthor name