Skip to content Skip to footer

Tretman i
filtracija vode

Reference

Izvođenje

Proizvodi

Alex Engineering & Construction pruža kompletna tehnološka rešenja za prečišćavanje i filtriranje vode za industriju i domaćinstvo – vode za piće, tehničke svrhe i bazenske vode.
Tretman i filtracija vode

Izvođenje

Alex Engineering & Construction pruža kompletna tehnološka rešenja za prečišćavanje i filtriranje vode za industriju i domaćinstvo – vode za piće, tehničke svrhe i bazenske vode.

Strane čestice u vodovodu mogu dovesti do velikih problema i ogromnih troškova. Voda koju pijemo je uglavnom čista, međutim problem nastaje u transportu i vodi do vašeg objekta. Slomljena cev, servisni cevovodi drugi faktori omogućavaju stranim česticama prodru u vodovodne cevi i samim tim da se nađu i u vašoj instalaciji. To može prouzrokovati mnoge probleme poput začepljenja ventila, curenja slavine i u ekstremnim slučajevima pucanja cevovoda. Način da sprečite je ugradnja mehaničkog filtera koji zaustavlja otpad pre nego što može da stvori probleme.

ALEX E&C nudi širok spektar visokokvalitetnih uređaja koji se koriste za prečišćavanje vode:
– Mehanička filtracija (30,50,100,200 mikrona)
– Peščana (AFM) filtracija- 0,1-30 mikrona
– Omekšavanje vode (simplex I duplex sistemi)
– Demineralizacija vode (Reverzne osmoze)
– Ultrafiltracije Aeracija vode (vazdušni difuzori)
– UV sterilizacija vode
– Dezinfekcija vode
– Dozer oprema za hemikalije
– Merno-regulacioni uređaji za doziranje hemikalija

Koristeći svoje dugogodišnje iskustvo kao i iskustvo vodećih evropskih proizvođača opreme za tretman i filtraciju vode, razvili smo sopstveni sektor koji se bavi tehnološkim rešenjima za unapređenje kvaliteta pijaće i industrijske vode po najsavrmenijoj tehnologiji, visoke efikasnosti i pristupačnih cena.
Opremu za prečišćavanje vode konfiguriše naš tim koji se sastoji od tehnologa, mašinskih i sanitarnih inženjera na osnovu fizičko/hemijske i bakteriološke analize vode.

Za pravilno dimenzioniranje opreme za tretman vode neophodno je raspolagati sa nekoliko dodatnih parametara: potrošnja vode na sat/dnevna/mesečna, namena vode (kućna, komercijalna, industrijska, namenska) i tehničke mogućnosti za instalaciju opreme (prečnik cevi, pritisak, pozicija).
Korišćenje najsavremenijih tehnologija je naša polazna osnova a stalni razvoj proizvoda čiji smo zastupnici, značajno doprinosi rastu naše kompanije.

TARA

filteri
Isprepletena mrežom kristalno čistih potoka, Tara je sinonim za čistu, duboko zelenu vodu i netaknutu prirodu. Inspirisani Tarom kreirali smo filtere za vodu kako bismo vam približili dodir netaknute prirode. Filteri pod pritiskom su sastavni deo svakog sistema za filtriranje vode u bazenu. Našim kupcima nudimo kompletno i dugoročno rešenje koje uključuje visokokvalitetne filtere pod pritiskom. TARA filteri se mogu koristiti u prečišćavanju vode u bazenima, komunalnim postrojenjima za prečišćavanje vode za piće ili za prečišćavanje tehničkih, procesnih ili otpadnih voda. Pogodni su za primenu u tekstilnoj, hemijskoj, farmaceutskoj, poljoprivrednoj i prehrambenoj industriji – gde god je potrebna mehanička filtracija vode i moguće ih je prilagoditi prema specifičnim zahtevima i potrebama kupaca Posedujemo znanje, kapacitet i iskustvo za projektovanje i proizvodnju filtera pod pritiskom, posuda i taložnika za postrojenja za prečišćavanje industrijskih voda, kao i rezervoara za skladištenje različitih namena. Odlučili smo da se pridržavamo globalno priznatih standarda – nemačkog standarda AD – Merkblatt N1 i standarda BS4994 UK jer poštovanje dva standarda obezbeđuje najviši kvalitet proizvoda. Takođe ova dva standarda obuhvataju sve ostale evropske standarde.

BWT

tretmani vode
Naše ime govori sve: razumemo svoju misiju da razvijemo najbolje proizvode i usluge za prečišćavanje vode bilo gde. Ali još više: voda je naša misija. Osiguravamo higijenu, sigurnost i zdravlje u svakodnevnom kontaktu ljudi sa vodom. Neprestano nastavljamo sa istraživanjem da bismo razvili inovativna rešenja i radimo na daljem unapređenju naših proizvoda. Težimo da našim kupcima pružimo najkvalitetnije sisteme, tehnologije i usluge za prečišćavanje vode uz istovremeno očuvanje resursa naše plave planete. Jedan od pokretača rasta su inovacije. Kompanija koja nastoji da raste, širi se i poboljšava mora dalje da razvija sebe, svoje proizvode i usluge na kontinuiranoj, proaktivnoj osnovi, a ponekad i da razmišlja izvan okvira, umesto da se oslanja na uobičajene, proverene načine. Pod rastom podrazumevamo i geografski: trenutno postoji više od 80 podružnica BVT-a i povezanih kompanija širom sveta, kao i odeljenja za istraživanje i razvoj u Francuskoj, Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji i Rusiji. I radimo na još! Za nas, međutim, dalji razvoj ne znači samo razmišljanje o dalekoj budućnosti, već i o onome što leži neposredno ispred nas. Zbog toga kontinuirano radimo na poboljšanju i optimizaciji naših postojećih procesa i proceduralnih radnih tokova, kao i na usavršavanju trenutnih tehnologija i proizvoda kako bismo ih učinili još boljim. Tokom ovog procesa rasta, i dalje smo posvećeni obavezi preuzimanja ekološke, ekonomske i socijalne odgovornosti.

LUTZ JESCO

dezinfekcija vode
Visokokvalitetna voda za piće, voda u bazenu i industrijska otpadna voda kompatibilna sa okolinom zahtevaju visoku preciznost i pouzdanost u svim komponentama vodenog kruga, za praćenje i prilagođavanje kvaliteta vode. Tokom 60 godina Lutz-Jesco je stekao izvanrednu reputaciju za razvoj, proizvodnju i ugradnju ovih komponenata širom sveta. Naša kompanija već duži niz godina predstavlja inovativna rešenja za dezinfekciju vode u bazenu / pijaće vode i prečišćavanje gradskih otpadnih voda. Proizvodi za tečne, čvrste i gasovite medije iz naših tehnoloških odseka za doziranje i transport, poput dozirnih pumpi, peristaltičkih pumpi, regulatora gasa / vakuuma i suvih hranilica, svakodnevno napuštaju fabričke prostore širom sveta. Tu su i sklopovi za merenje i kontrolu za tečne i gasovite medije, kompletni sistemi za dezinfekciju vode za piće, centrifugalne pumpe visokih performansi, hemijski otporne, i rešenja za doziranje po meri kupca. Preko 150 različitih proizvoda sa nekoliko hiljada varijanti sada proizvodi i prodaje Lutz-Jesco u njihovom sedištu u Vedemarku. Sa ostalim ograncima u Austriji, Mađarskoj, Holandiji, Velikoj Britaniji, SAD-u, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Maleziji, Lutz-Jesco je izgradio međunarodnu mrežu prodaje, podrške i proizvodnje. Lutz-Jesco je sada zastupljen u 70 zemalja sveta. Lutz-Jesco je sertifikovan prema ISO 9001: 2015 standardima za upravljanje kvalitetom i ISO 14001: 2015 za upravljanje životnom sredinom.

EURO-CLEAR

opreme za prečišćavanje vode u industriji i stanovima
Euro-Clear Kft. Osnovana je 2007. godine i kompanija je za prečišćavanje vode u mađarskom vlasništvu koja se bavi proizvodnjom i veleprodajom opreme za prečišćavanje vode u industriji i stanovima. Od uređaja za prečišćavanje i omekšavanje vode u domaćinstvu do sistema kapaciteta nekoliko 100 m3 / h, dizajniramo i proizvodimo opremu za piće i tehnološku opremu za prečišćavanje vode. Na osnovu obavljenog posla i više od decenije iskustva, možemo reći o sebi da je naša kompanija u Mađarskoj poslednjih godina proizvela najviše opreme za omekšavanje i prečišćavanje vode u domaćinstvu. Odličan kvalitet naših uređaja pokazuje činjenica da se naši proizvodi mogu naći ne samo u Mađarskoj već i u značajnom delu Evrope. Naša osnovna delatnost je proizvodnja industrijske prerade vode, prečišćavanja vode, opreme za prečišćavanje vode, distribucija glavnih jedinica i komponenata. Na osnovu našeg dugogodišnjeg iskustva u industriji za prečišćavanje vode, razvili smo svoj proizvodni program kako bismo zadovoljili potrebe industrije i šire javnosti. Nastojimo da koristimo ovo znanje i iskustvo nudeći našim kupcima najprikladniji, praktični i ekonomičan tretman vode, prečišćavanje vode, licenciranje i planiranje vodenih rešenja. Prednost našeg evropskog inventara omogućava nam da brzo i fleksibilno služimo potrebama partnera specijalizovanih za posao prečišćavanja vode. Pružamo čitav spektar usluga za vodu za piće, bunarsku vodu, vodu za hlađenje, napojnu vodu iz kotlova, mineralnu vodu, vodu za uzgoj ribe, vodu za navodnjavanje i projekte prečišćavanja i prečišćavanja vode u bazenima. Bez obzira da li je reč o novom ili postojećem sistemu, procenićemo problem i stanje opreme za prečišćavanje vode, daćemo potrebne preporuke i dokumentaciju, a zatim ćemo obaviti posao. Euro-Clear Kft. Ima ugovorene partnere na raspolaganju više od 9.000 m2 proizvodne baze i skladišta. Na našoj novoizgrađenoj lokaciji pružamo mogućnosti kontinuirane obuke za naše servisere i montere.

EVOQUA

tretmani vode

Evoqua Water Technologies je vodeći dobavljač rešenja za prečišćavanje vode i otpadnih voda, nudeći široku paletu proizvoda, usluga i stručnosti za podršku industrijskim, opštinskim i rekreativnim kupcima. Voda igra instrumentalnu ulogu u mnogim aspektima svakodnevnog života izvan vode za piće. Evoqua nudi rešenja za kupce koji imaju kritične potrebe za vodom za proizvodnju energije, sigurnost i proizvodnju hrane i pića, zdravstvenu zaštitu, proizvodnju i još mnogo toga. Razumemo i cenimo moć vode da poboljša život i radimo na tome da osiguramo njenu neprekidnu količinu i kvalitet. Mi smo globalni lider u identifikovanju novih problema sa vodom. Naša preduzetnička kultura omogućava nam da brzo razvijamo ili nabavljamo rešenja, omogućavajući našim kupcima da proaktivno zaštite svoje poslovanje i krajnje korisnike. Naša stručnost svetske klase i sve širi asortiman proizvoda uspostavili su Evokua kao pouzdanog savetnika za opštinske, industrijske i rekreativne kupce širom sveta. Sa sedištem u Pittsburghu, Pennsilvania, Evoqua i naši brendovi imaju preko 100 godina nasleđa inovacija. Pomažemo više od 38.000 kupaca da reše probleme sa vodom u preko 200.000 instalacija širom sveta i posluju na više od 160 lokacija u deset zemalja. Svakodnevno se milioni ljudi i hiljade kompanija oslanjaju na nas kao svog pouzdanog savetnika koji će im pomoći da zadovolje svoje potrebe za vodom.

REFERENCE

GALERIJA